Menkijärvi

Rantasaunan vuokraus

Vuokraamme yleisellä uimarannalla sijaitsevaa Kyläyhdistyksen rantasaunaa yksityiskäyttöön kesällä 2024 seuraavina viikonpäivinä; maanantai, keskiviikko, perjantai, lauantai ja sunnuntai. Tiistaisin ja Torstaisin rantasaunalla ilmaiset yleisövuorot.

Vuokraus: kesä-heinäkuussa Menkijärven rantakahvilalta puh. 044 – 9895525, avoinna joka päivä 10-21.00  (Järvenpääntie 26, Menkijärvi), vuokraus ja tiedustelut muuna aikana Info@menkijarvi.fi. Saunaa vuokrataan hyvin lyhyelläkin varoitusajalla. Vuokraushinta: 2h/25€ + 1/2 h lämmitykseen. Voit vuokrata myös lisätunteja 10€/h. Maksu rantakahville tai käteisellä kun tullaan aukaisemaan ovet. Sauna tilat tarkistetaan käytön jälkeen.

Kävijät huolehtivat saunan siisteydestä eli jokainen saunoja siistii omat jälkensä. Saunaa lämmittävät ne jotka sitä käyttävät. Saunassa ollaan uikkarit päällä. Ei ole erikseen miesten tai naisten saunavuoroa. Hyvät käytöstavat ovat tarpeen. Saunalla on erikseen tarkemmat ohjeet käyttöä varten. Huolehdithan omalta osaltasi saunan hyvästä käytöstä. Saunan käyttö on onnistunut hienosti aikaisempina vuosina, joten olemme siksi saaneet pitää yleisövuoroja, jotka eivät maksa käyttäjille mitään. Mikäli ongelmia ilmenisi saunan käyttö menisi pelkästään vain vuokrauskäyttöön.

Scroll to Top